Reserveren restaurant

Catering

De Swarte Ruijter Catering

Ontzorgd worden op sterren niveau?

Particulier
Een onvergetelijk feest met de beste bediening en een werkelijk heerlijk culinair gedeelte. Voor bijzondere feesten en partijen bieden wij een catering op sterrenniveau. Wij ontzorgen uw huwelijksdiner, unieke babyshower, speciaal jubileum of een onvergetelijk verjaardagsfeest. Comfortabel en intiem op uw eigen locatie met het lekkerste eten en drinken geserveerd door vakkundige bediening. Vertel ons uw wensen of vraag ons naar onze ideeën. Eigenlijk is alles mogelijk.

Zakelijk
Wanneer u beroepsmatig een partij organiseert wilt u dat alles perfect is, dat snappen wij helemaal. Uw bedrijfsjubileum, product presentatie, openingsfeest of gedenkwaardig diner, bij u op de zaak of partijlocatie. Verras en imponeer uw relaties met deskundige en gastvrije bediening en uiteraard de heerlijkste gerechten op sterrenniveau. U culinair ontzorgen met een stijlvolle smaakvolle catering, dat is ons vak, zodat u zich kan focussen op uw vak. 

Zowel particulier en zakelijk kunt u de gehele organisatie van uw feest aan ons overlaten. Van een klein select gezelschap tot een groot gastenaantal. Wij maken graag een afspraak met u, om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.


Neem contact met ons op en ervaar uw culinaire beleving op het hoogste niveau!

info@swarteruijter.nl
0548 596660


De Swarte Ruijter Kookclinics
Leer koken op sterrenniveau!


Kookclub, hobbykok, business club, teambuilding?
Bent u een culinaire liefhebber en wilt u op een gezellige en leuke manier leren koken op sterren niveau? Wij maken uw culinaire droom waar. Onze keukenbrigade, die dagelijks werkt onder leiding van sterrenchef en SVH Meesterkok Erik de Mönnink, leert u de kneepjes van het vak zodat u thuis vrienden en familie zal verbazen met uw kookkunsten. 

Onze kookclinics worden gehouden in de professionele keuken aan de Dorpsstraat 68 in Holten. Deze workshop is dagelijks mogelijk voor een gezelschap van maximaal 12 personen en is altijd inclusief lunch of diner. U kunt kiezen uit een twee programma’s of een kookclinic op uw eigen locatie.


Middagprogramma van 12 uur tot 16 uur
U wordt ontvangen met koffie en thee, gedurende de workshop schenken wij onbeperkt mineraalwater. Wilt u iets anders drinken dan kan dit op eigen rekening. Uitgebreide uitleg van een 2 gangen sterrenmenu (lunch of diner) waarbij u zelf de gerechten bereidt en wordt bijgestaan door een professionele chef. Na de clinic geniet u van uw eigen bereide gerechten, want proeven is leren.
Prijs: € 50,00 per persoon

Avondprogramma van 18 uur tot 22 uur
Ontvangst met een welkomst aperitief. Uitgebreide uitleg van een 3 gangen sterrenmenu (lunch of diner) waarbij u zelf de gerechten bereidt en wordt bijgestaan door een professionele chef. Na de clinic geniet u van uw eigen bereide gerechten, want proeven is leren. Deze workshop is inclusief 3 glazen bijpassende wijn of drie andere consumpties. We sluiten deze bijzondere avond af met koffie en thee.
Prijs € 90,00 per persoon

Kookclinic at home
Bovenstaande clinics kunnen wij ook bij u thuis, in uw eigen keuken of bedrijfskeuken verzorgen, informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden en prijzen.Wijnproeverij

Gaat u mee op wijnreis?

Vergaderbreak, vriendenuitje, vrijdagmiddagborrel of gewoon een echte passie voor wijnen?
Wij organiseren bijzondere wijnproeverijen die u niet zult vergeten, geschikt voor zowel beginnende wijndrinkers als gepassioneerde wijngekken. Onderstaande wijnproeverijen kunt u genieten In ons proeflokaal aan de Dorpsstraat 68 in Holten. Maak uw wijnreis nog specialer met een combinerende lunch of diner. Uiteraard is een proeverij op locatie ook mogelijk.

Wijnproeverij met 8 wijnen
Wij nemen wijnliefhebbers mee de wereld over. We proeven en analyseren samen de bekendste druiven uit verschillende gebieden. Prachtige wijnen met een goed, interessant verhaal. Een gezellige informatieve wijnproeverij onder leiding van een professionele sommelier. Voor minimaal 8 personen, inclusief wijnen, proeflijsten, tafelwater, brood, boter en 4 amusehapjes geselecteerd bij de wijnen. De proeverij duurt ongeveer 2 uur.
Prijs € 50,00 per persoon.

Grand Cru wijnproeverij met 8 wijnen
Tijdens deze proeverij komen er bijzondere Grand Cru wijnen op tafel. Exclusieve wijnen van hoog niveau, aangevuld met hun eigen opmerkelijke verhalen. Een bijzondere proeverij geven door een professionele sommelier. Voor minimaal 8 personen, inclusief wijnen, proeflijsten, tafelwater, brood, boter en 4 amusehapjes geselecteerd bij de wijnen. De proeverij duurt ongeveer 2 uur.
Prijs € 80,00 per persoon

Wijnproeverij at home
?Wij kunnen wijnproeverijen ook bij u thuis of op locatie verzorgen. Ideaal voor een familiedag, vriendendag of intiem zakelijke setting. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.